Se encuentra usted aquí

Curso

XIVè curs d'IL·LUSTRACIÓ CIENTÍFICA, per Meritxell Campos

Status:

De 26 Agosto 2019 hasta 30 Agosto 2019

Tipo:

Informació de darrera hora: per malaltia de la mare de la Carme enguany el Carles i la Carme no podran pujar a Farrera. La substituta del Carles serà la seva deixeble, Meritxell Campos: http://xellcampos.cat/

Curs adreçat a qualsevol tipus de públic interessat en el dibuix, la pintura, la il·lustració o la natura. La il·lustració científica no només ens ensenya a observar la fauna, la flora o els hàbitats sinó que a més, ens acosta a la seva comprensió.

Grabado, Paisaje y Espontaneidad, con Danielle Creenaune (internacional)

Status:

De 23 Julio 2018 hasta 27 Julio 2018

Tipo:

En Grabado disponemos de muchas técnicas innovadoras y en este curso se explora el aprendizaje en algunas de estas técnicas. Inspirándonos en el paisaje único de Farrera, aprovechando este lugar especial para aprender y trasmitir ideas de manera natural y espontanea a través del grabado. El curso va destinado a personas creativas, con o sin conocimientos previos, así como a artistas plásticos motivados por conocer las técnicas nuevas de estampación.

Arquitectura Bio-Climàtica en Àrees de Muntanya, per Josep Bunyesc

Status:

De 20 Julio 2018 hasta 22 Julio 2018

Tipo:

Aquest curs és fonamentalment tècnic i va dirigit a arquitectes, estudiants, constructors i a totes aquelles persones interessades amb els mètodes constructius que tenen en compte la sostenibilitat energètica, la qualitat dels habitacles i els materials naturals. D'aquí a pocs dies penjarem el programa del curs.

Grabado, Espontaneidad, Paisaje, con Danielle Creenaune (internacional)

Status:

De 10 Julio 2017 hasta 14 Julio 2017

Tipo:

En Grabado disponemos de muchas técnicas innovadoras y en este curso se explora el aprendizaje en algunas de estas técnicas. Inspirándonos en el paisaje único de Farrera, aprovecharemos este lugar especial para aprender y trasmitir ideas de manera natural y espontanea a traves del grabado. Curso destinado a personas creativas, con o sin conocimientos previos, especialmente indicado para artistas plásticos motivados por conocer las tecnicas nuevas de estampación.

Click in to the Nature! amb Jordi Oliver

Status:

De 04 Marzo 2016 hasta 06 Marzo 2016

Tipo:

Curs/taller de fotografia conduit per Jordi Oliver (més avall la seva web). Cada estació de l'any té les seves característiques de llum i de colors, cada estació el seu paisatge. El Jordi ensenya a mirar, a observar, a transvestir, a crear... la realitat és allà i no marxa, només es transforma lentament o ràpida. L'ull, la sensibilitat i tots els sentits són els que treballen.

ClownMUNICATE: curso de comunicación a través del Clown

Status:

De 13 Julio 2015 hasta 17 Julio 2015

Tipo:

El Gran Maestro del Clown, CLARET PAPIOL, aunque también actor y pedagogo, conducirá esta nueva oferta formativa del Centre d'Art i Natura de Farrera. A caballo de las técnicas de comunicación y de auto conocimiento, el CLOWN también es una actitud y una mirada irónica sobre nosotros mismos y el mundo que nos rodea. Este curso se dirige a las personas adultas que quieran conocerse mejor, aprender a percibir el otro y los demás, y a escuchar como mejor base para la estrategia comunicativa.

Páginas

Suscribirse a Curso