Se encuentra usted aquí

Fotografiar el Silenci, amb Jordi Oliver

Tipo:

Status:

De Sábado, 14 Marzo 2020 hasta Domingo, 15 Marzo 2020

El taller va dirigit a tots aquells que voleu fer un pas endavant en el llenguatge fotogràfic i treballar la mirada interior tot experimentant amb l'entorn i l´essència de les coses.

La capacitat de la fotografia és evocadora, consisteix a portar a la nostra ment sensacions, fins i tot olfactives i tàctils i no només visuals, funcionant per analogia, substituint la imatge captada per un record que hem guardat en la nostra ment per anys  fins i tot millorant gràcies a l'aportació de petits detalls. Els detalls romanien en el nostre subconscient entre llums i ombres, potser mai no havien estat percebuts però ara, gràcies a la materialització de la imatge, els recuperem a través de la llum, el moviment congelat, el somriure atrapat, una mirada i el silenci respectuós d'aquell instant.

Aquest taller us vol endinsar en el món de la poesia fotogràfica a través de la mirada del fotògraf-poeta Josef Sudek, les seves imatges ens serviran com a referent i com a fil conductor d'aquest taller.

Durant aquest cap de setmana tindreu l'oportunitat de fotografiar el silenci de les coses i buscar en el vostre interior allò que us produeix silenci.

Nota: 
El curs està limitat a un màxim de 12 inscripcions i un mínim de 6. Si un inscrit per causes majors no pot fer el taller, l'organització retornarà la matrícula sempre que es comuniqui abans del dia 7 de març.(una setmana abans).
Professor: 
NameWebsite
Jordi Oliver
Timetable: 
S'aconsella arribar divendres 13 a la tarda/vespre, el sopar és a les 20:30h - Dissabte: 8.30h, esmorzar al Centre, · 9:30h, introducció al curs. · 10:30h, excursions pels voltants de la Coma de Burg amb càmeres. · 14h, dinar al centre, o picnic, depenent del temps, · 16h, fotografiarem objectes que hem recol·lectat pels boscos i l'entorn durant el matí. · de 18h a 20h edició de les fotos al Centre d´Art i Natura. · 20:30h, sopar al Centre - Diumenge: 9h, esmorzar al Centre. · 10h, treball de camp fins a les 12h · de 12h fins a les 13:30h revisió i anàlisi de les vostres  fotografies, fer critica. · 14h, dinar de fi del taller. Comiat
Matriculación: 
El cost de la matrícula és de 130€ (el seu ingrés és la inscripció) El cost de l'allotjament i la pensió completa (2 dies) és de 140€ El cost total és de 270€ (tot inclòs). Podeu fer l'ingrés de la matrícula (o del total) al número IBAN dels Amics del CAN: ES07 2100 0228 4102 0003 9939 (poseu molt clarament nom, cognom i taller fotografia!)
Materiales: 
És imprescindible dur: - Càmera o mòbil amb suficient resolució - Portàtil i pendrive per revisar el material  - Calçat i roba d'abric adaptat per caminar - Guants mitenes amb dits lliures i barret