Se encuentra usted aquí

Encuentro GRUNDTVIG de Farrera

Tipo:

Status:

De Miércoles, 29 Mayo 2013 hasta Domingo, 02 Junio 2013

Intercanvi de pràctiques entre professionals i altres agents locals al voltant de la presència artística en territoris rurals d'Europa.

El programa europeu Grundtvig promociona l'aprenentatge permanent de la ciutadania. És amb aquesta voluntat d'aprenentatge mutu que 5 iniciatives europees, localitzades totes en àrees rurals i amb la producció artística i cultural com a eix central de la seva activitat, inicien una ronda de visites recíproques.

Les iniciatives participants són: La Chambre d'Eau de Le Favril, regió Nord, França; ZONE de Magione, Umbria, Itàlia; ET4U de Vemb, Jutland, Dinamarca; La Pommerie/Appelboom de Saint Sétiers, Limousin, França; i el Centre d'Art i Natura de Farrera, Pallars Sobirà, Catalunya.

Durant el proper any, una 20ena de persones vinculades a cada organització hauran visitat una d'aquestes iniciatives internacionals amb l'ànim d'aprendre d'altres realitats i maneres de fer. El Centre d'Art i Natura acull la primera de les trobades i posarà l'accent en l'aportació que es pot fer des de la recerca en l'àmbit del desenvolupament, juntament amb la creació artística.

Us convidem a participar-hi!

Professor: 
Name
Òscar Augé (Patrimoni Actiu)
Arcadi Castilló (IDAPA)
Lluís Llobet (Centre d'Art i Natura)
Cristina Simó (Ecomuseu de les Valls d'Àneu)
Joan Manuel Soriano (UAB/GRAMP)
Feliu Vinyals (Assoc. Patrimoni Vall Ferrera)
Timetable: 
VIERNES 31. Mañana: Jornada de conferencias bajo el título "La investigación como herramienta de desarrollo local: proyecto Boscos de ferro de la Vall Ferrera". Tarde: Visita por la Vall Ferrera.