Festa del Cireral

Welcome to the Centre d'Art i Natura (CAN) in Farrera

El Centre d’Art i Natura de Farrera: a work residence for artists and researchers from all over the world

Situated at an altitude od 1,360 m in the heart of the Catalan Pyrenees, 250 km from Barcelona and not far from Andorra, the Village of Farrera (25 inhabitants) benefits from an exceptional and peaceful setting ideally suited to reflection and creative work, whether individual or in group.

The natural environment of the hight mountains defined by woods with both connifers and deciduous trees, hay fields, alpine pastures craggy rocks creates, with the authenticity of its cultural, architectural and social heritage, a unique context for field work, research and study.

English

Residencies

[ENGLISH]Al CAN hi trobareu espais idonis de treball per a fer una estada en residència.

Programme

[ENGLISH] Consulta la programació del CAN. A la nostra agenda hi trobaràs les convocatòries de Beques i la programació de Cursos i Activitats.

News

[ENGLISH] Totes les notícies sobre el Centre d'Art i Natura.

Publications

[ENGLISH] Des de l’inici de l’activitat del Centre d’Art i Natura s’han realitzat diverses publicacions per iniciativa pròpia i d’altres en col·laboració.

Subscribe to Centre d'Art i Natura de Farrera RSS

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació