Esteu aquí

Bloc de residents

Categoria:

dancing dough and circumstances, de Kati Gausmann

Kati Gausmann és la vuitena i darrera artista europea que participa al programa de Frontiers in Retreat, al CAN. Durant la seva estada continuarà observant la natura tal com ja ho ha fet a Islàndia, a la residència Skaftfell, i molt especialment a les roques, a les carenes de muntanyes i als accidents geogràfics. Si voleu seguir el seu dia a dia a Farrera i el seu treball "in progress" "dancing dough and circumstances" podeu fer-ho al seu blog: https://katigausmann.wordpress.com/

Categoria:

IN SITU, land art per a la memòria històrica

Blog de l'acció IN SITU, Land Art per a la Memòria Històrica, de Dario Zeruto i Hélène Genvrin.
Lloc: Mare de Déu de la Serra, Farrera, Pallars Sobirà
Dates: entre el 17 d'agost i el 5 de setembre de 2015.
Inauguració: 29 d'agost a les 5:30h de la tarda.
Materials: 40 kg de paper del Molí Paperer de Capellades.

Blog de l'activitat: http://insitufarrera.tumblr.com/

Categoria:

Residència de Pere Báscones al Tyrone Guthrie Centre

Aquí teniu el pdf de presentació del treball fotogràfic realitzat durant l'estada al Tyrone Guthrie Centre, al setembre de 2008, amb la Beca del CAN.

 

 

 

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació