Esteu aquí

Marsal de Farrera

Una treintena de autores internacionales entre escritores, poetas y fotógrafos. Contiene DVD de 30 min. Amics del CAN, Farrera, 2006.

Publicación entorno a la figura del último personaje autóctono de Farrera, que ha inspirado a artistas y poetas del centro. Un estilo de vida que desaparece en alta montaña retratada y evocada por distintas sensibilidades.

Author (s): 
Fotografies: Patrick Boillaud, Danielle Creenaune, Miquel Desclot, Jeannine Govaers… Textos: Ferran Aisa, Xuan Bello, Gaylord Brewer, Antoni Clapés… Edició a cura de Manel Baquero-Blanes, Lluís Llobet, Iolanda Pelegrí i Víctor Sunyol Prólogo de Maria Puyals. Diseño de Manel Baquero (Doctorpaper)
CAN Publication: 
No
Publisher: 
CAN: Farrera, denominació d’origen
Espanyol
ISBN: 
1234567890

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació