Esteu aquí

Espai de Residència

La Bastida

L'edifici annex de La Bastida conté un dels espais de residència. Sota llosat, l'espai disposa de tres habitacions: una amb llit doble i balcó (la blava), i dues d'individuals, l'una amb balcó (la salmó) i l'altra sense (la groga). Totes tres compten amb taula de treball, butaca de treball i de lectura, armari i bona llum natural. Els espais a compartir són la cuina i el bany (amb banyera). A la cuina hi ha prestatges per a cada resident i espai a la nevera i el congelador pel menjar de cadascú. La connexió wi-fi arriba a totes les habitacions.

Català

Casa Ramon

Casa Ramon és una antiga casa familiar amb habitació doble, habitació individual, i golfes amb dos llits individuals.

Espai de Treball

Disposa d'un taller de treball de 15 m2 amb aigua corrent, bona llum natural i electricitat. 

Català
Subscriure a Espai de Residència

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació