Esteu aquí

Instal·lacions

Informació general

Al CAN hi trobareu espais idonis de treball, autonomia en el propi ritme diari i bon ambient per a la creativitat. A més, rebreu un tracte i suport personalitzats, i si ho voleu, una introducció a l’entorn. Si no s’ha concertat altrament, els residents us heu de subministrar el menjar per a esmorzar i dinar. El CAN ofereix un sopar diari -excepte diumenges- al menjador comunitari de la Bastida (21h, 20h a l’hivern), únic horari a respectar dins el lliure ritme de treball de cadascú. Setmanalment des del CAN es canvien els llençols.

El menjador col·lectiu acull els sopars comunitaris que es converteixen en l’hora de la comunicació i la tertúlia. Si...
Casa Ramon disposa d'un taller de 15 m2 amb aigua corrent, bona llum natural i electricitat.
L'edifici de La Bastida disposa de diferents tallers o espais de treball polivalents amb materials de suport a la...

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació