Esteu aquí

Presentació

Presentació de PELL, fotografies de Joan Ganyet

10 Agost 2019

Convidem als amants de la fotografia, la pintura o la poesia visual a la presentació del llibre, PELL, un treball fotogràfic de Joan Ganyet (La Seu d'Urgell, 1946). En Joan és un arquitecte que la major part de la seva vida s'ha dedicat a la política municipal de la Seu d'Urgell. Des de l'inici de l'era democràtica que ha estat al capdavant de la transformació de la capital de muntanya passant més tard per àrees de responsabilitat en Arquitectura i Paisatge durant el tripartit.

Conferència sobre el llibre: Indrets d'una guerra, pel seu autor Manel Gimeno

16 Agost 2018

Estem parlant de la presentació d'un llibre sobre la guerra i el front als Pallars. Però quan l'autor és Manel Gimeno, la presentació serà conferència (magistral) sobre el pas de la guerra als dos Pallars. Esperem comptar amb la presència d'alguna criatura de l'any 1936 que puguin parlar de memòria. Un exercici amb un dèficit directament proporcional a la qualitat de la democràcia espanyola dels darrers, ja! quaranta anys...

Us hi esperem a l'espai Pau Alemany del CAN.

Taller de dibuix lisèrgic, presentació final de Joan Pallé (beca Art i Natura 2017)

22 Juny 2018

La Beca Art i Natura a la Creació es convoca anualment. El Centre d'Art La Panera de Lleida conjuntament amb el Centre d'Art i Natura de Farrera, patrocinats pel Departament de Cultura, col·laboren des de 2016 a través d'aquesta convocatòria. El 2017 els guanyadors han estat l'artista visual basca, Estíbaliz Sádaba, i l'artista català de les terres de ponent, Joan Pallé.

Presentació de Yi-Chi Tsai, artista visual de Taiwan

30 Desembre 2017

Després del mes de desembre en residència a Farrera, l'artista taiwanesa Yi-Chi Tsai presenta la seva obra creada al Pirineu. A banda d'un vídeo introductori, Yi-Chi ha dibuixat i puntat sobre paper figures antropomòrfiques que es camuflen entre la molsa i la vegetació. A continuació reproduïm el text poètic que introdueix la seva obra:

MOSS PORTRAIT
RETRAT DE MOLSA

Rain dissolve the white on surface. in naked of mountains, trees, grasses, wood, mosses.
La pluja dissol la superfície blanca. despulla muntanyes, arbres, herbes, boscos, molses.

Presentació a Arts Santa Mònica de BCN del nou llibre i de l'expo on-line del FiR

27 Desembre 2017

El programa europeu Frontiers in Retreat arriba a la seva fi amb la presentació de dos productes culturals: el llibre LA CRISI ECOLÒGICA I EL LLENGUATGE ARTÍSTIC. Mirada local (des de l'Alt Pirineu Català) a un problema global; i l'exposició on-line EDGE EFFECTS. Moviments naturals a la vora de Farrera.

Presentació del llibre Visions del Pirineus, de Teresa M. Sala

26 Agost 2017

Aquest dissabte 26 d'agost, a les 19h, es presentarà el nou llibre: Visions dels Pirineus per part de la seva autora Teresa M. Sala. Visions dels Pirineus inicia la col·lecció Quaderns d’Art i Natura amb un recorregut que arrela en la Renaixença i creix durant el Modernisme, moment en què s’origina un determinat relat sobre el territori que té ingredients de descoberta, d’estudi científic i de valoració patrimonial, però sobretot de ruta excursionista.

Divendres Creatiu! amb Guillem Ambròs

12 Maig 2017

Aquest divendres 12 de maig, el pintor, grafista, muralista... en fi, l'artista visual Guillem Ambròs visita el Centre d'Art i Natura en motiu del Divendres creatiu! del mes de maig.
Viu i treballa a al Pallars Sobirà des de fa molts anys i va ser activista fundador de l'Espai Aleu juntament amb Thor Sanabria. ara està intal·lat a Mencui i divendres tindrem ocasió de veure la seva evolució. Amb ressons de Pop-Art, en Guillem ha intentat viure del disseny gràfic des del nostre territori de muntanya. Veurem quina és la seva actualitat.

Jesús F. Garcia, escultura i pintura al Divendres Creatiu!

07 Abril 2017

Nova temporada de Divendres Creatius! que inaugura aquest proper divendres l'escultor i pintor Jesús F. Garcia. Els darrers anys a Vilamur s'hi han anat instal·lant diversos creadors com la Gemma Corrales, que ja va protagonitzar un DC! Ara és el torn d'en Jesús que també va fer aquest itinerari. Us esperem divendres 7 d'abril, a les 19h, per a escoltar-lo, per a conèixer la seva obra, el seu recorregut i per a xerrar-hi una estona.

Pàgines

Subscriure a Presentació