Esteu aquí

Performance

7è Aplec Saó: Arts i Natura a l'Alt Pirineu

12 Octubre 2019

Nova edició, i ja en fa 7, de l'Aplec Saó de Farrera. Arts de disciplines diverses i natura es fonen gràcies als artistes convidats que, després de dues setmanes d'atada al CAN, creen una nova proposta artística per un lloc determinat del nostre entorn. Serà dissabte 12 d'octubre i tots els públics hi són convidats a les 11 del matí. per a una breu presentació i inici de l'itinerari que ens durà a les creacions.

POESIA ALS PARCS amb Enric Casasses, Meritxell Nus i Ivan Garriga

15 Juny 2019 a 16 Juny 2019

Poesia als Parcs és un festival de poesia que es celebra en molts dels espais naturals de Catalunya. Al Parc Natural de l'Alt Pirineu el festival es realitza al Centre d'Art i Natura de Farrera des de 2011. Al CAN estem contents d'arribar a una nova edició, a un nou juny poètic i creiem que el programa és molt atractiu.

6È APLEC SAÓ: Arts i Natura a l'Alt Pirineu

13 Octubre 2018

Dissabte 13 d'octubre, a partir de les 11h comença l'APLEC SAÓ, un festival de petit format que promou les expressions artístiques en la natura, també anomenat art ambiental. Enguany els tres artistes convidats són Carl Hurtin, multidisciplinar i occità (França), Ivan Garriga, músic violinista alt pirinenc (La Seu d'Urgell), i Anna Rubio, l'artista del moviment també alt pirinenca (Farrera). Tant l'Ivan com l'Anna es faran acompanyar per Montse Àlvarez i Arnau Obiols, respectivament.

POESIA ALS PARCS amb Sònia Moll, Laia Carbonell i l'acordió de Roser Gabriel

16 Juny 2018 a 17 Juny 2018

Nova edició de POESIA ALS PARCS, un programa original de la Diputació de Barcelona en col·laboració amb la Institució de les Lletres Catalanes, que s'ha escampat fins al Parc Natural de l'Alt Pirineu! Enguany celebrarem el petit festival poètic el cap de setmana 16/17 de juny.

El Centre d'Art i Natura acull i co-organitza Poesia als Parcs a Farrera des del 2011. La iniciativa sorgeix dels activistes culturals, Carles Hac Mor i Ester Xargay, que ho van iniciar al 2005; ara és Tramoia Produccions Culturals, amb Clara Saperas al capdavant, qui ho continua.

MONSTERS, alumnes de teatre de Sort dirigits per Miscellaneous Productions (Canadà)

25 Novembre 2017

L'espectacle MONSTERS serà la culminació d'una col·laboració internacional entre la institució d'arts escèniques Miscellaneous Produccions de Vancouver (BC, Canadà) i els alumnes de teatre de l'Institut Hug Roger III de Sort, el dissabte 25 de novembre, a les 7 de la tarda.

POESIA ALS PARCS amb Míriam Cano i Carles Rebassa, i percussió d'Arnau Obiols

10 Juny 2017 a 11 Juny 2017

Nova edició de POESIA ALS PARCS, un programa original de la Diputació de Barcelona en col·laboració amb la Institució de les Lletres Catalanes, que s'ha escampat fins al Parc Natural de l'Alt Pirineu! Enguany el cap de setmana 10/11 de juny.

Pau Alemany: 7+7+7, anys, mesos i dies en el record

25 Abril 2015 a 26 Abril 2015

La setmana del 25 d'abril hauran passat 7 anys, 7 mesos i 7 dies, des que en Pau Alemany ens va deixar en l'equinocci de tardor de 2017. Per a recordar-lo compartidament amb la família i els amics no cal esperar cap data rodona, i tractant-se del Pau, encara menys! Original i inconformiste, al Pau li atreia la numerologia i l'estimulava la simbologia que envolta la cultura humana. Amb aquest 7+7+7 li fem l'ullet des de Farrera, des d'Alendo, tot recordant-lo a ell i a la seva obra.

espectacle: COLORS de Teatre Tot Terreny

15 Agost 2014

Colors és un espectacle per a tots els públics. La companyia Teatre Tot Terreny dirigida per Quimet Pla i Núria Solina ha begut de l'escola Comediants. Els joves actors, Marc, Carla i Diana, tenen un recorregut formidable malgrat la seva joventud, i el noi també com a músic. Colors dura una hora. L'excel·lent sonoritat i recolliment que ofereix St. Roc de Farrera permet gaudir dels espectacles com enloc. Us esperem a 3/4 de 8 del vespre del dia de Sta Maria (15) i als demés actes de Festa Major!

Pàgines

Subscriure a Performance