Esteu aquí

Inscripció tancada

Taller de Teatre de Consciència i Educació Emocional

19 Octubre 2013 a 20 Octubre 2013

Tipus:

Aquesta taller tindrà dues parts, una molt àmplia dedicada al teatre de consciència i una altra més curta d’educació emocional.

El contingut serà l'aprenentatge de les tècniques de representació teatral aplicades al desenvolupament humà o “presa de consciència” del poder individual per regir les nostres vides. El teatre és també una eina que pot estar al servei del desenvolupament humà.

La part d’educació emocional anirà intercalant-se en forma d’explicacions al llarg del taller.

Taller de Composició Fotogràfica

26 Octubre 2013 a 27 Octubre 2013

Tipus:

El taller s'adreça a qualsevol persona amant de la fotografia i de la natura. La tardor a l'Alt Pirineu és una explosió de colors, els arbres de fulla caduca embogeixen en sentir els primers freds i comença el festival cromàtic: grocs, taronges, vermells, granats... un espectacle també de moviment amb la caiguda, a l'inici continguda i després desfermada, de les fulles!

Taller pràctic amb alguna classe teòrica amb pautes de composició. Recorreguts pels entorns de Farrera. Espais oberts i tancats, llum d'albada i de ple dia. Processat d'imatges...

Jornades: Art, Natura i Espiritualitat

06 Setembre 2013 a 08 Setembre 2013

Tipus:

La Natura, com a expressió del cosmos i del desplegament de l’essència de la vida manifestada en una infinitat de combinacions, formes i elements, i les múltiples vies i formalitzacions de l’espiritualitat, amb la seva voluntat d’inscriure l’ésser i la consciència humana en una dimensió i realitat més gran, inabastable, transcendent, harmonitzadora i atorgadora de sentit, han estat i són factors i elements estretament vinculats a la inspiració i a la creació artística.

Curs internacional de Gravat, Paisatge i Espontaneïtat

01 Juliol 2013 a 05 Juliol 2013

Tipus:

Dirigit a persones creatives amb o sense coneixements previs. Interessant per a artistes plàstics amb ganes de conèixer noves tècniques d'estampació. En gravat es disposa de moltes tècniques innovadores i durant aquest curs s'explora l'aprenentatge amb algunes d'elles. Inspirats amb el paisatge únic de Farrera, s'aprofitarà aquest lloc per aprendre a transmetre idees d'una manera natural i espontània a través del gravat. Durant el curs s'utilitzaran diverses llengües en funció del grup (català, castellà i anglès).

Pàgines

Subscriure a Inscripció tancada