Esteu aquí

Taller de Composició fotogràfica a Farrera

Tipus:

Dissabte, 20 Octubre 2012 a Diumenge, 21 Octubre 2012

La Tardor es una estació increïble i plena de color per poder captar amb les nostres màquines fotogràfiques. En aquest taller aprendrem a compomposar d’una manera pràctica perquè les nostres fotografies expressin i expliquin els nostres pensaments. El curs es desenvoluparà a les instal·lacions del Centre d’Art i Natura, una residència de treball per artistes i investigadors d’arreu del món situada al poble de Farrera, al Pallars Sobirà.

Nota: 
Serveis del CAN: allotjament i/o manutenció del CAN, a Farrera durant el curs
Professor: 
NameWebsiteBio
Alicia Garcia
Alicia García, nascuda a la cosmopolita Barcelona, ​​va descobrir el seu interès per la Fotografia a la primerenca edat de 16 anys mentre realitzava els seus estudis de batxillerat artístic. Decidida a encaminar la seva vida cap a la fotografia va cursar els seus estudis a l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya especialitzant-se en Macrofotografia, Art, paisatge i entorn, Photoshop professional i fotografia de viatges. Des de llavors la seva formació no ha parat, ampliant els seus coneixements en diferents cursos i seminaris de Fotografia de paisatge, fauna i flora professional i Fotografia subaquàtica. Com a experiència professional cal destacar la seva tasca en l'agència fotogràfica Photosfera, al departament d'arxiu fotogràfic i premsa. Així mateix, ha treballador com a dissenyadora i fotògrafa de reportatges socials i d'interiors. Actualment col.labora també com a fotògrafa oficial amb la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques en les disciplines de Hoquei Subaquàtic, Apnea i Rugbi Subaquàtic. Ha publicat els seus treballs en diversos mitjans nacionals i internacionals: revistes especialitzades com Wizzair, Pirineus, Apnea, Molt Interessant i Espai Submarí, entre altres; diaris de tirada nacional com El País, El Periódico o La raó ; revistes infantils i juvenils, 'Tretze Vents', 'Cavall Fort' o el 'Club super tres', finalment també ha col.laborat amb organismes públics com la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, ​​col.laborant activament en la publicació de llibres d'ensenyament i el Consell regulador del 'Camí dels Bons Homes'.
Timetable: 
dissabte • 9:00 a 10:00 Presentació del curs. • 10:00 a 13:00 Classe pràctica, recorregut per Farrera • 13:00 a 14:30 Classe teòrica. Donarem unes petites pautes de Composició • 16:30 a 20:00 Classe pràctica, recorregut per Farrera • 22:00 a 23:00 Visionat de les imatges diumenge • 6:00 a 8:30 Fotografiar l’alba (opcional) • 10:00 a 13:00 Classe pràctica, recorregut per Farrera • 13:00 a 14:00 Processat d’imatges • 15:30 a 17:00 Visionat de les imatges i acomiadament del curs
Matrícula: 
85 Euros