Esteu aquí

POESIA ALS PARCS amb Míriam Cano i Carles Rebassa, i percussió d'Arnau Obiols

Date: 
Dissabte, Juny 10, 2017 - 19:00 a Diumenge, Juny 11, 2017 - 12:00

Nova edició de POESIA ALS PARCS, un programa original de la Diputació de Barcelona en col·laboració amb la Institució de les Lletres Catalanes, que s'ha escampat fins al Parc Natural de l'Alt Pirineu! Enguany el cap de setmana 10/11 de juny.

El Centre d'Art i Natura organitza el festival poètic a Farrera des del 2011. Consta d'un recital el dissabte a les 7h de la tarda, i d'una passejada el diumenge al matí a partir de les 12h, normalment fins a Sta. Eulàlia d'Alendo. El recital és formal amb la participació dels poetes i creadors convidats, sovint amb la incorporació d'algun resident del CAN. La passejada, que surt de la plaça, és oberta a totes les expressions poètiques i participacions espontànies, incloses les dels convidats, és clar!

Enguany els convidats són els poetes Míriam Cano (Molins de Rei, 1982, http://www.miriamcano.cat/) i Carles Rebassa (Palma, 1977, http://magpoesia.mallorcaweb.com/rebassa/rebassa.html) que tindran el complement musical del percussionista Arnau Obiols (La Seu d'Urgell, 1985, https://arnauobiols.com/).

Tohom hi és convidat! L'activitat és gratuïta.

A Farrera aquesta activitat rep el suport especial del Parc Natural de l'Alt Pirineu i de l'Institut d'Estudis Ilerdencs.

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació