Esteu aquí

Mature Forests / Boscos vells

Artists for Nature als Pirineus catalans (en col·laboració amb Artists for Nature Foundation), 2003

El 2001 l’associació Artist for Nature va triar el Projecte Boscos Vells i una vintena d’artistes de Natura d’arreu del món. Aquests van fer una estada al Centre d’Art i Natura i a Les Planes de Son per a plasmar en les seves obres el patrimoni natural i cultural de les magnífiques valls del Pallars Sobirà. El llibre conté una esplèndida selecció d’il·lustracions de les obres realitzades durant aquestes estades.

PVP 38€ (també disponible en francès/castellà)

 

CAN Publication: 
No
Publisher: 
Fundació Territori i Paisatge. 2003
Català

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació