Esteu aquí

Manual de gestió del patrimoni literari de l'Alt Pirineu i Aran

El primer volum de la col·lecció La Llosera: Manual de gestió del patrimoni literari de l'Alt Pirineu i Aran, és conseqüència del curs realitzat el 2009 per a la preparació d'agents culturals i tècnics en dinamització local per tal de promoure nous productes turístics que vinculin literatura i territori, obra i autors literaris, amb indrets concrets de la nostra geografia. La Glòria Bordons ha estat la responsable de la coordinació dels continguts que inclouen una ruta literària per Farrera (fins Alendo). Dissenyadors: Oriol Piferrer i Lluís Sabdell. 

COL·LECCIÓ LA LLOSERA / MANUALS

PVP 18€ (socis 15€)

CAN Publication: 
Si
Publisher: 
Centre d'Art i Natura i Garsineu Edicions, 2009
Català

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació