Esteu aquí

FESTA MAJOR DE FARRERA!!

Lluis Llobet

14 i 15 d'agost. Tota la programació al Cartell.
Festa major de Farrera: recuperada l'any 1981.
Primer cartell editat: el 1982. Des de llavors cada any s'ha editat un cartell original d'autor. Els primers anys els cartells van ser obra del "Viejo", l'amic grafista d'aquells anys. Després la responsabilitat va anar canviant de mans. Podeu veure la col·lecció completa al local de Farrera, el bar de la Festa Major! Molts estils, dissenys i colors! Un recorregut gràfic interessant a través de 33 edicions.
Bona Festa Major!

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació