Esteu aquí

FARRERA: CAN-SONS D.O., nou disc de Bikimel!

Farrera: CAN-sons D.O. és fruit del projecte homònim que va presentar la cantautora vallesana a la convocatòria 2011 de la Beca Art i Natura a la Creació. En guanyar-la, aquella tardor Victòria de Clascà va fer estada al Centre d'Art i Natura i va crear els fonaments del nou disc: gravacions dels sons habituals de Farrera (naturals i antròpics), composició de cançons (lletres i músiques), enregistrament de performances... És des d'aquest punt de vista que la Bikimel és molt més que una cantautora i, per Farrera, aquest nou treball musical és, també, més que un CD. La primera cançó, Farrera, és protagonista d'un videoclip que convida a participar de la vida d'un poble de muntanya i de la imponent veu de l'artista. Per molts anys Bikimel!

Talment com la bola de neu que acaba en allau, anirem penjant enllaços sobre el conjunt de reaccions que van apareixent amb el pas dels dies. Mireu, mireu:

El bloc de l'escriptor Esteve Miralles, després de ser resident al CAN:  http://voldellavors.wordpress.com/

 

CAN Publication: 
No
Sense definir

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació