Esteu aquí

Els Micropobles: paisatge, urbanisme i identitat territorial

Lluis Llobet

Sota aquest títol de "Els Micropobles: paisatge, urbanisme i identitat territorial", l'Observatori del Paisatge engega amb la col·laboració de l'Associació de Micropobles de Catalunya, unes jornades de reflexió al voltant d'aquesta estesa singularitat del poblament d'avui sobre el territori rural català.
Les jornades es duran a terme el dia 15 d'abril, a Sant Miquel de Campmajor, des de les 9h del matí a les 18:45h de la tarda. Si hi voleu participar la inscripció és oberta. La organització ha convidat el director del CAN a participar-hi en l'apartat anomenat: Estratègies de desenvolupament als pobles petits a partir d'activitats artístiques i de creació.
Trobareu tot el programa en el corresponent PDF.

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació