Esteu aquí

"El silenci de les coses", taller de fotografia de Jordi Oliver

Date: 
Divendres, Desembre 8, 2017 - 18:30 a Diumenge, Desembre 10, 2017 - 13:30

Si un fotògraf transmet solitud i silenci en la seva obra és el txec Josef Sudek. A partir d'ell i dels ingredients del propi paisatge d'alta muntanya de Farrera, Jordi Oliver, amb el suport infatigable de Tati Finchi, conduirà el taller de fotografia des de divendres 8 de desembre al vespre fins diumenge 10 al migdia. Per a més informació contacteu directament amb el Jordi a través del seu correu-e: jordi@jordioliver.com ; o bé el telèfon: 675708068.

Venue: 
El cost de la matrícula és de 115€. L'allotjament i la manutenció completa al CAN és de 115€ i comprèn: dues nits (div. i dis.), dos sopars, dos esmozars i el picnic de dissabte. Si no es fa tot el servei es comptarà a banda en funció dels usos.

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació