Esteu aquí

Cuina i menjador

Tipus:

El CAN disposa d'un menjador col·lectiu on tenen lloc els sopars comunitaris que es converteixen en l’hora de la comunicació i la tertúlia. Si es demana amb temps, també s’ofereix l’esmorzar i/o el dinar.

"La cuina que es cou en els fogons del Centre d’Art i Natura és el resultat i la suma de voluntats i de coincidències. De voluntats en el sentit de voler elaborar una cuina saludable, equilibrada, variada i acolorida. Això ho hem aconseguit utilitzant productes frescos de l’hort, de temporada al mercat, i biològics en la mesura del possible. Suma de coincidències per la raó que s’han anat incorporant a la nostra cuina un munt de receptes i maneres de fer apreses durant aquests anys d’activitat. Pel CAN han passat residents de més de 35 nacionalitats, molts dels quals els ha agradat d’explicar plats i maneres pròpies de fer a la cuina. L’experiència a la cuina del centre ha estat, alhora, un aprenentatge i una font d’inspiració permanents. Vet aquí com ha esdevingut saludable, amb tocs de tradició, i ben comunicada amb les cuines del món." Cesca Gelabert, cuinera del CAN.

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació