Esteu aquí

BACH i NATURA: col·loqui i concert: Suites per a violoncel 2 i 3, per Gabrielle Deakin

Date: 
Dissabte, Agost 11, 2018 - 19:00 a 22:00

Type:

Aquesta primera Bachiana de Farrera constarà d'un col·loqui de tarda, a les 19h i d'un concert al vespre, a les 22h.

El col·loqui vol relacionar els fractals amb la natura i amb la música, especialment amb la de Bach. Els participants seran el matemàtic Francesc Mañosas, el professor d'art Josep Mañà, la intèrpret Gabrielle Deakin i el filòsof Xavier Perarnau.

El concert constarà de les Suites de Bach 2 i 3, per a violoncel sol, BWV 1008 en Re Menor i BWV 1009 en Do Major, que seran interpretades per Gabrielle Deakin. Gabrielle, d'origen australià instal·lada a Barcelona de fa molts anys, És primer violoncel de la Camerata Eduard Toldrà, violoncel•lista del Quartet Barcelona Concertante i del Grup Vidalba que es dedica exclusivament a la música catalana.

Benvinguts i a gaudir de la música, més enllà de la música!

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació