Esteu aquí

Arquitectura del Paisatge en l'escenari emergent de Canvi Climàtic, per Josep Bunyesc, Pepa Moran, Àngels Castellarnau i Jordi Oliveres

Tipus:

Status:

Divendres, 12 Juliol 2019 a Diumenge, 14 Juliol 2019

Aquest curs és fonamentalment tècnic i va dirigit a arquitectes, estudiants, constructors i a totes aquelles persones interessades amb els mètodes constructius que tenen en compte la sostenibilitat energètica, la qualitat dels habitacles, els materials naturals i la seva adaptació al paisatge. 

Enguany es tractarà l'ARQUITECTURA DEL PAISATGE EN L'ESCENARI EMERGENT DE CANVI CLIMÀTIC. Els reponsables especialistes seran en Josep Bunyesc acompanyat de Pepa Moran, Àngels Castellarnau i Jordi Oliveres.

PROGRAMA I CALENDARI:

- Divendres tarda: sistema climàtic

- Dissabte matí: singularitats de l'arquitectura bio-climàtica als paisatges mediterranis i a l'alta muntanya

- Dissabte tarda: arquitectura del paisatge i eines pel disseny del confort en espais oberts

- Diumenge matí: sortida pel poble i rodalies. per tal d'aplicar els conceptes introduïts a les sessions teòriques.

Nota: 
Si necessiteu allotjar-vos al Centre d'Art i Natura haureu de fer la reserva tot concretant l'allotjament: habitacions de 20 a 35€. I si us convé algun àpat també l'heu de concretar amb anticipació (uns dies abans): esmorzar 7€, dinar 13€ i sopar 15€. Els que estigueu allotjats al CAN teniu a disposició cuina a compartir. Heu de dur-vos els ingredients ja que a Farrera no hi ha botigues.
Professor: 
NameWebsite
Josep Bunyesc
Timetable: 
Divendres 12, a les 18h, inici fins a les 20h. Sopar a les 20:30h. Dissabte i diumenge al matí, esmorzar a les 9h, sessions de 10h a 13:30h. Dinar a les 14h (també diumenge, ja de comiat). La tarda de dissabte, de 16 a 19:30h, i sopar a les 20:30h.
Matrícula: 
El cost de la matrícula és de 100€ (90 pels socis) que caldrà ingressar al compte ES07 2100 0228 4102 0003 9939. En fer l'ingrés poseu clarament el vostre Nom i Cognom i "Arquitectura B-C".