Esteu aquí

Arquitectura Bio-Climàtica: EL CONFORT TÈRMIC, per Josep Bunyesc, Pepa Moran i Àngels Castellarnau

Tipus:

Status:

Divendres, 12 Juliol 2019 a Diumenge, 14 Juliol 2019

Aquest curs és fonamentalment tècnic i va dirigit a arquitectes, estudiants, constructors i a totes aquelles persones interessades amb els mètodes constructius que tenen en compte la sostenibilitat energètica, la qualitat dels habitacles i els materials naturals. 

Enguany es tractarà EL CONFORT TÈRMIC ALS ESPAIS INTERIORS I EXTERIORS DELS EDIFICIS. Pels espais interiors es treballarà la idea de com fer edificis confortables que no consumeixin energia. Pels espais exteriors també es parlarà de confort tèrmic i s'analitzarà el paisatge de l'entorn de Farrera des del punt de vista de les zones de confort.

La "lectura dels espais existents" ens durà a la creació d'un espai de confort a l'exterior a través d'una intervenció pràctica que es deixarà al lloc.

PROGRAMA I CALENDARI:

- Divendres tarda: passeig i reconeixement del lloc dels espais i paisatges, i arquitectures.

- Dissabte matí i tarda: confort interior i exterior

- Diumenge matí: intervenció al medi.

Nota: 
Si necessiteu allotjar-vos al Centre d'Art i Natura haureu de fer la reserva tot concretant l'allotjament: habitacions de 20 a 35€. I si us convé algun àpat també l'heu de concretar amb anticipació (uns dies abans): esmorzar 7€, dinar 13€ i sopar 15€. Els que estigueu allotjats al CAN teniu a disposició cuina a compartir. Heu de dur-vos els ingredients ja que a Farrera no hi ha botigues.
Professor: 
NameWebsite
Josep Bunyesc
Timetable: 
Divendres 12, a les 18h, inici fins a les 20h. Sopar a les 20:30h. Dissabte i diumenge al matí, esmorzar a les 9h, sessions de 10h a 13:30h. Dinar a les 14h (també diumenge, ja de comiat). La tarda de dissabte, de 16 a 19:30h, i sopar a les 20:30h.
Matrícula: 
El cost de la matrícula és de 100€ (90 pels socis) que caldrà ingressar al compte ES07 2100 0228 4102 0003 9939. En fer l'ingrés poseu clarament el vostre Nom i Cognom i "Arquitectura B-C".