Esteu aquí

Apunts de Morfologia: Natura, Forma i Creació (1999-2004)

En un format original, els Apunts de Morfologia presenten quatre articles centrals d’alguns dels ponents dels seminaris que, creiem, són un bon compendi de reflexions en relació amb la forma: La intel·ligibilitat de les formes (Jorge Wagensberg), Éssers vius i forma (Paco Lloret), Paisatge i forma (Jaume Comas), i Indagar la forma (Josep Mañà). Disseny a càrrec de Xavier Capmany i Nagore Igarza.

Farrera, 2005

PVP 6€

Author (s): 
VVAA
CAN Publication: 
No
Publisher: 
Amics del Centre d’Art i Natura
Català

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació