Esteu aquí

Pestanyes primàries

Beques Art i Natura a la Creació 2018: RESOLTES! Guanyadors: Marco Noris i Olga Olivera

Català

El Centre d'Art i Natura de Farrera, conjuntament amb el Centre d'Art La Panera de Lleida i el Centro de Arte y Naturaleza d'Osca, convoquen des de 2016 les beques Art i Natura a la Creació destinades a artistes visuals d'arreu del món, per a realitzar dues estada de treball al CAN de dos mesos cadascuna. L'objectiu és desenvolupar individualment un projecte vinculat al territori d'alta muntanya sigui amb el seu patrimoni cultural, natural, la seva gent, la seva geografia... Les estades de dos mesos es pacten amb l'administració del CAN. Per a més informació obriu el document adjunt de convocatòria per a 2018 (PDF). Tot i que ja s'ha tancat el procés per aquest any, el text serveix com a guia per a l'any 2019!

Els guanyadors de la Convocatòria 2018: Marco Noris (Bèrgam, Itàlia, 1971) i Olga Olivera (Lleida, Cat, 1972).

Els guanyadors de la Convocatòria 2017 han estat: Estíbaliz Sádaba i Joan Pallé

Guanyadors de la convocatòria 2016: Martín Llavaneras i Eulàlia Valldosera

Fins el 2015 el CAN va convocar fins a set edicions de les beques a la Creació i a la Recerca, i dues edicions de la d' Arts del Moviment.
- A la Creació: a creadors de qualsevol disciplina artística. Individual, un mes. Projectes vinculats a l'entorn d'alta muntanya.
- A la Recerca: a investigadors de qualsevol àmbit de les ciències naturals i socials. Individual, un mes. Projectes vinculats a l'entorn d'alta muntanya.
- A les Arts del Moviment: coreògrafs i ballarins creadors. Individual (un mes) o en parella (15 dies). Espai Dansa i Natura de Burg com a lloc de treball.

Resolució 2015:
a la Creació: Meritxell Romanos amb "Laniakea".
a la Recerca: Maria Belenguer amb "Densitats d'avets a la Coma".
a les Arts del Moviment: el trio Marta Gàlvez, Edith Buttingsrud i Judith Nagel amb "Gaps".

Resolucions de les Convocatòries 2014:
a la Creació: Àngels Viladomiu amb "Plantes rares".
a la Recerca: Meritxell Campos amb "Il·lustració científica de la flora neòfita de la Coma de Burg".
a les Arts del Moviment!: Lera Delp i Elisenda Fontarnau amb "Inventari".

AdjuntMida
PDF icon Bases de la convocatòria 201871.89 KB

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació