Festa del Cireral

Benvinguts al Centre d'Art i Natura (CAN) de Farrera

El Centre d’Art i Natura de Farrera és una residència de treball per a artistes i investigadors d’arreu del món. De titularitat municipal, el servei està gestionat per l'associació sense ànim de lucre, els Amics del CAN.

Situat al cor dels Pirineus Catalans, al Pallars Sobirà, el poble de Farrera (25 habitants i 1360 m) gaudeix d’un entorn privilegiat i tranquil ideal per a la reflexió, la inspiració i la creativitat. Sigui individualment o en grup, al CAN hi trobareu bon ambient de treball i condicions adequades per a la realització de projectes creatius o d'investigació.

Català

Residències

Al CAN hi trobareu espais idonis de treball per a fer una estada en residència.

Programació

Consulta la programació del CAN. A la nostra agenda hi trobaràs les convocatòries de Beques i la programació de Cursos i Activitats.

Notícies

Totes les notícies sobre el Centre d'Art i Natura.

Publicacions

Des de l’inici de l’activitat del Centre d’Art i Natura s’han realitzat diverses publicacions per iniciativa pròpia i d’altres en col·laboració.

Subscriure a Centre d'Art i Natura de Farrera RSS

 

Aquesta col·lecció recull les diverses exfoliacions en format publicació del Centre d’Art i Natura de Farrera segons l'estrat on es generen amb el pas del temps: 

REC/ Recerca
Treballs de recerca humanística, científica o artística realitzats al CAN o sota el seu patrocini, relacionats amb el seu entorn geogràfic i social.
AU/ d’Autor
Textos, conferències o intervencions singulars realitzades en actes, cursos o seminaris del CAN.
MA/ Manual
Textos, apunts i lliçons sorgits dels cursos impartits al Centre d’Art i Natura.
PIC/ 
Pensament i creació
Treballs provinents de seminaris del CAN, siguin teòrics, experimentals, de creació, o que combinin alguns d’aquests aspectes.

(* Llosera: pedrera de pissarra d'on es treuen les lloses. )

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació